VTC nieuws 2-2-24

02 februari 2024


Fijne VTC'ers. 

Paar belangrijke updates om door te nemen. 

- Update over de padel hal
- Data voor de toernooien van dit jaar 
- Padel clinic 11 februari 

Los van deze punten: er volgt nog een verslag van de Algemene Ledenvergadering van woensdag 31 januari. Belangrijkste wapenfeiten waren de goedkeuring van de cijfers over 2023, de generieke stijging van het lidmaatschap met 5%, uitreiking van de vrijwilliger van het jaar award aan Frank Anbeek, de noodzaak voor een nieuwe voorman/voorvrouw voor de "vrienden van VTC" en een update over de padel hal. 

Dank aan iedereen en zeker de betrokken vrijwilligers. We komen er overigens nog steeds te kort. Zeker voor PR, het managen van onze socials en de versterking van de recreatie commissie van Heidi Waterbolk. 


1. Update van de padel hal.

Een hogere binnenhoogte van 8 meter. Positieve afspraken met financiers en nieuwe, scherpe afspraken met de aannemer. De komst van de padel hal voor onze club komt steeds dichterbij. Binnenmaat is toegenomen tot 8 meter in het middel en 7.60 aan de buitenkanten. Dit nieuwe ontwerp voldoet nu dus ook de eisen van onze gevorderde padellers (die hier terecht van zorg over uitspraken) en maakt dat de hal een mooie toekomst heeft. 

Architect Johan Huibers en Ton van de Ridder overhandigen een dezer dagen de nieuwe vergunningsaanvragen aan de gemeente en deze hebben aangegeven dat de verstrekking van de vergunning per einde februari een feit kan zijn. 

Als dit en de financiering is afgerond- dan stevenen we af op een startdatum van de bouw per begin september en oplevering voor het einde van het jaar. 

2. Data voor de toernooien van dit jaar 

Pakt u de agenda er even bij? Hierbij de data voor de toernooien van dit jaar. 

  • Openingstoernooi tennis en padel: zondag 24 maart
  • Clubkampioenschappen tennis en padel:  Van 29 juni t/m 6 juli 
  • Ekris VTC Open tennis toernooi: 6 t/m 13 juli. 
  • VTC 30+ tennis toernooi: 25 t/m 31 augustus.

3. Padelclinic 11/2

Zondag 11 februari is er de eerste clinic van het jaar. Uiteraard weer onder de bezielende leiding van House of Padel. Dit jaar duren de clinics niet 1 uur maar 1,5 uur. Van 09.00 tot 10.30 uur voor de beginners, en van 10.30 tot 12.00 uur voor de gevorderden. Eigen bijdrage is € 10,= en dient contact te worden betaald. 

Wil je meedoen, stuur dan even een mailtje aan Nicole de Boer. [email protected]

Fijn weekend! 

 

Namens alle betrokkenen,

Bart de Fluiter ([email protected])

 

Nieuwscategorieën