Informatiebronnen en contactpersonen

Goede informatie en communicatie zijn van groot belang voor ons allen. Om die reden geven we je op deze pagina een overzicht van bronnen en mensen waar jij jouw informatie kunt vinden en/of navragen.

Informatiekanalen: 

Facebook pagina van VTC:

hier vind je het meest actuele nieuws over bijvoorbeeld openingstijden, horeca en de status van de banen en het park. Dit nieuws wordt met name door Menno verzorgd. https://www.facebook.com/VeenendaalseTennisClub/

Deze VTC website:

Nieuws feiten en algemene informatie over onze vereniging. De informatie op de website is meer structureel van aard. Het plaatsen van berichten, managen van de informatie en het verbeteren van de website ligt bij Lotte Diepeveen en Bart de Fluiter. We zijn bereikbaar via [email protected]

VTC (KNLTB Club) app: dit is de app van VTC die bedoelt is om je in te schrijven voor bijvoorbeeld toernooien of een baan te reserveren. Maar ook het nieuws wat we op de VTC website plaatsen is hier te vinden. Waar de VTC website voornamelijk statisch en informerend is, daar is de app met name bedoelt voor interactie. Omdat je je moet inloggen met je KNLTB nummer, is jouw informatie bekend voor eerdergenoemde acties als inschrijvingen en reserveringen.

BELANGRIJK: sta push-notificaties toe voor deze app. Hiermee krijg je direct een seintje als er een nieuw bericht is geplaatst. 

Nieuwsflits (e-mail nieuwsbrief): deze periodieke email wordt opgesteld door Ed Klasen en omvat allerlei informatie vanuit de vereniging en het bestuur. 

Mensen die je kunnen helpen: 

Horeca en park: Gastheer en manager van ons clubhuis en park: Menno Krabbendam. [email protected] of 0318-516880 of 06-34828735 (bereikbaar tussen 15u00 en 22u00 op weekdagen)

Algemene zaken: [email protected]  

Financien: Mariska van Harn (penningmeester) 
[email protected]

Recreatief tennissen: Marcel Martens [email protected] of 06-15350659

Competitie: Ans van Ojik en/of Evert van Riemst via [email protected] of 06-21281514