Het tennis- en padelpark van VTC

Het in 2019 vernieuwde tennis- en padelpark van onze vereniging ligt midden in een mooie, groene wijk in Veenendaal-Zuid. Een gezellig park waar we de beschikking hebben over negen gravel banen. Van deze negentennisbanen zijn er zeven verlicht. 

Sinds 2 jaar hebben we ook de beschikking over twee padelbanen op ons park, en net als in de rest van Nederland is menig VTC'er ook enorm enthousiast geraakt van de padelsport. Naast de tenniscompetitie spelen er inmiddels ook diverse VTC teams mee in regionale- en landelijke competities. 

In 2019 is dus het hele park inclusief het clubhuis (bijna) geheel vernieuwd. Nieuwe banen, nieuwe terrassen en een clubhuis waarvan alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Met veel hulp van de leden hebben we een geweldig park gebouwd en wat dus nu tot onze en jouw beschikking staat. En waar we nieuwe leden uiteraard van harte welkom heten. 

Wees welkom!

En wanneer je eens wilt langskomen en onze geweldige banen en prettige atmosfeer wilt beleven, bel even en we heten je van harte welkom. 

Openingstijden park:

  • Maandag – vrijdag: 08:30 – 23:00 uur
  • Zaterdag – zondag: 08:30 – 21:30 uur