Lidmaatschap 2023

Wat goed dat je geïnteresseerd bent in VTC. We hebben negen prachtige gravelbanen en twee padelcourts. Het lidmaatschap geldt voor beide sporten, maar je kunt ook kiezen voor alleen padel.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar (= contributiejaar). Voor het aangaan van een lidmaatschap gedurende het kalenderjaar geldt de volgende regeling: indien je je als nieuw lid gedurende het kalenderjaar inschrijft dan betaal je minder.

Tot en met 30 ​maart is het volledige contributiebedrag verschuldigd. Schrijf je je in op 1 april, 1 juli of 1 oktober, dan betaal je respectievelijk 80%, 60% of 40% van het contributiebedrag voor dat kalanderjaar.

De percentages hebben betrekking op alle genoemde varianten.​ LET OP: moment van aanmelding is doorslaggevend.

Wil je een keer de sfeer proeven en de banen bespelen? Leuk! Vraag aan de bar in ons clubhuis om een gastenlabel, deze kost € 5,-.

Als je medespelers wilt meenemen dan zijn zij uiteraard ook welkom. Ook zij kunnen om een gastenlabel vragen. Bel anders even van tevoren met het clubhuis: 0318-51 68 80 dan weet je zeker of er een baan beschikbaar is. Je kunt drie keer op een gastenlabel bij ons tennissen.Heb je nog nooit getennist en wil je dit graag leren? Dan raden we je aan om tennisles te nemen bij onze tennisschool House of Tennis.

Contributie 2023

Junioren t/m 5 jaar (geboortejaar 2018 t/m 2023)

gratis

(Inclusief Padel)

Junioren 6 t/m 8 jaar (geboortejaar 2015 t/m 2017)

€ 55,- per jaar

(Inclusief Padel)

Junioren 9 t/m 11 jaar (geboortejaar: 2012 t/m 2013)

€ 70,- per jaar

(Inclusief Padel)

Junioren 12 t/m 17 jaar (geboortejaar: 2006 t/m 2011)

€ 110,- per jaar

(Inclusief Padel)

Jongvolwassene (geboortejaar: 2000 t/m 2005)

€ 145,- per jaar

(Inclusief Padel)

Volwassene (tennis + padel)

€ 215,- per jaar

(Inclusief Padel)

Volwassene (alleen padel)

€ 75,- per jaar

 

67+– leden (tennis +padel)*

* 67+ – leden  kunnen doordeweeks (maandag t/m vrijdag) tot 18.00 uur tennissen, en kunnen ook competitie spelen voor VTC.

€ 155,- per jaar

(Inclusief Padel)

Contributie

De contributie wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV). Schrijf je jezelf in voor de ledenvergadering, dan kan het dus zijn dat de hoogte van de contributie nog enigszins afwijkt van bovengenoemd bedrag.

Eenmalig inschrijfgeld. 

Alle nieuwe leden betalen eenmalig € 15,00 inschrijfgeld tenzij anders vermeld gedurende de diverse acties.

Automatische incasso. 

De contributie wordt verplicht geïnd via automatische incasso en wordt in de maand februari of maart van je rekening afgeschreven.

KNLTB-pas. 

De KNLTB-pas heb je nodig wanneer je deelneemt aan activiteiten die onder auspiciën van de KNLTB worden georganiseerd, o.a. competities en open toernooien. Ook heb je de KNLTB-pas nodig om op ons tennispark af te kunnen hangen om vrij te spelen en te tossen. Verlies van je KNLTB-pas dien je onmiddellijk te melden aan de ledenadministratie. Bij de ledenadministratie kun je dan gelijk een duplicaat KNLTB-pas aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 10,-, vooraf te voldoen.

Je (nieuwe) KNLTB-pas is vanaf eind maart in het clubhuis af te halen, mits de contributie is voldaan. Voor nieuwe leden die gedurende het jaar instromen zal de KNLTB-pas na twee tot vier weken, na inlevering van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier inclusief pasfoto, af te halen zijn in het clubhuis.

Let op de KNLTB-pas zal ook fungeren als toegang tot het tennispark in de daluren. De KNLTB heeft inmiddels ingevoerd dat passen om de twee jaar vernieuwd worden.

KNLTB Clubapp. De KNLTB Clubapp is een erg handige app voor allerlei informatie over de club. Tevens kun je hiermee banen reserveren en is er ook het nieuws te lezen wat we op de website publiceren.

Vragen. Voor vragen of het aangaan van een lidmaatschap kun je contact opnemen met Marlies Huibers. Zij is bereikbaar via: [email protected].

Opzeggingen.

Indien je je lidmaatschap wilt opzeggen, houd dan rekening met het volgende: het lidmaatschap wordt aangegaan voor een kalenderjaar (= contributiejaar). Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail plaats te vinden voor 31 december bij de ledenadministratie ([email protected]). Je dient zelf een bewijs van de opzegging te bewaren. Leden die na deze datum opzeggen dienen het volledige lidmaatschap te betalen voor het dan lopende kalenderjaar.