Tennis voor alle niveau's

Van Botic tot Bart

Bij VTC wordt door alle niveau's van spelers getennist en genoten. Van top-100 ATP-speler Botic van der Zandschulp tot lokale talenten en liefhebber. Qua spelniveau varieert het van 9 (beginners) tot en met 2. 

We kennen een lange traditie waar het zowel voor de recreant als voor de meer fanatieke tennisser goed toeven is. In het deel "competitie" kun je meer lezen over alle vormen van competitie. 

De tennisbanen

Er staan 9, in 2019 volledig vernieuwde, gravelbanen ter je beschikking, meestal vanaf begin febrauri tot - als het weer het toelaat - half december. De banen, voorzien van een sproei-installatie, worden door onze groundsman/exploitant perfect bijgehouden. Zeven banen zijn verlicht en zijn dus tot 23 uur te bespelen. Vanuit het hoger gelegen clubhuis heb je perfect overzicht over alle banen.

Reserveren banen

We werken binnen VTC met een digitaal afhangsysteem. Via de KNLTB app (en deze site) kun je je baan reserveren en medespelers uitnodigen. 

Het clubhuis

Bent je voldaan, neem plaats aan de gezellige bar of op de terrassen voor een hapje en een drankje. De exploitatie daarvan is in goede handen van Menno en zijn team.