Trainen met Sem en zijn team

Sinds 2015 is House of Tennis de partner van VTC op gebied van tennis- en padeltraining. Hoodtrainer Sem Middelhoven en zijn team trainen spelers van alle niveau's binnen en buiten de vereniging. Sem is sinds november 2019 de hoofdtrainer van VTC. Hij speelt al een aantal jaren competitie bij VTC en is nu verantwoordelijk voor de tennislessen op het park.

Introductie House of Tennis

Wij verzorgen voor uw vereniging diverse sportieve producten en diensten gerelateerd aan tennis. Denk hierbij aan diverse soorten trainingen, tennis evenementen, ondersteunen en uitvoeren van clubactiviteiten en –beleid en leveren van tenniskleding en –materialen. Onze trainers en tennistrainingen spelen een belangrijke rol in dit verband. Ze dragen bij aan ieders spelontwikkeling, het enthousiasme in tennis en de vereniging in het algemeen. 

Hier vind je alle informatie over de trainingsmogelijkheden voor 2024: House of Tennis & VTC 

TopTennis bij House of Tennis

Naast club- en regiotraining biedt House of Tennis ook Toptennistrainingen aan. Regiotraining biedt plaats voor jeugd die op hun club en regionaal bij de betere spelers horen.

Trainingsprogramma’s binnen 'Toptennis' zijn bedoeld voor spelers die nationaal-, internationaal niveau hebben, of de potentie hebben dit te bereiken. Spelers met ambitie en hetzelfde niveau brengen wij bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat er hard en doelgericht gewerkt kan worden met spelers die een soortgelijke “drive” hebben. De KNLTB heeft House of Tennis gecertificeerd als onderbouw en bovenbouw tennisschool. Er wordt gewerkt met een ervaren technische staf en met externe specialisten zoals:

  • Sportpsycholoog Ivo Spanjersberg
  • Voedingsdeskundigen Erik te Velthuis en Annelies van den Hoven
  • Sport Medisch centrum Papendal
  • Topsport Talent School Beekdal Lyceum (Arnhem)
  • Skills Intelligence

 

 

 

Winter 2022 - VTC.pdf