Terug naar overzicht

Racket avond Tennis

Clubhuis
22-11-2023 19:30 - 22-11-2023 22:00

Wil jij iedere woensdagavond één of meerdere afwisselde partijen tennis spelen? 

De racketavond is voor iedereen, jong en oud en voor ieder niveau. Dus ook voor beginners en voor de toppers die alles al gezien hebben. 

Je leert andere leden kennen en kunt zo iedere woensdagavond tennissen.
Na de tennis doen we natuurlijk gezellig een drankje in de kantine of op ons mooie terras.

We beginnen om 19.30 uur en er worden in principe alleen maar dubbels gespeeld. Een partij duurt 30 minuten. Je kunt dus ieder half uur starten met het spel. Daarvoor dien je dan wel minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en je te melden bij de ronde tafel links in de kantine, zodat je ingedeeld kunt worden.

Na ieder half uur worden de partijen weer opnieuw ingedeeld en speel je dus met en tegen iemand anders. Bij oneven aantal deelnemers kan het dus voorkomen dat je even moet wachten. (of er wordt een enkel partij ingedeeld). We spelen op deze avonden door zolang er animo voor is. 

Aangezien de groep deelnemers van deze racketavond nog niet zo heel groot is wil ik je vragen je mailadres aan mij door te geven als je mee wilt doen, zodat ik je wekelijks op de hoogte kan houden over deze racketavond.

Tot slot;
Het zou fijn zijn als er iemand is die deze racketavonden samen met mij wil organiseren (zodat als ik er een keer niet ben deze avonden gewoon door kunnen gaan) 
Het enige wat je dan hoeft te doen is op de avond zelf aanwezig te zijn en een indeling met mij te maken. Zelf kun je dan natuurlijk ook mee doen met de racketavond!

Lijkt het je leuk om dit samen met mij op te pakken? Of heb je nog vragen?
Stuur mij dan een mail of neem contact met mij op:

[email protected]
06-50957966

  Terug naar overzicht