Het eeuwfeest en 3 nieuwe ereleden

27 juni 2022


Dag 1: de receptie 

Donderdag 16 juni was er een receptie georganiseerd voor afgevaardigden van de gemeente Veenendaal, Sportservice, besturen van andere sportverenigingen, de KNLTB en De Vrienden van VTC. Tijdens deze sfeervolle bijeenkomst mocht VTC van onze burgemeester Kats de Koninklijke Erepenning in ontvangst nemen. Ook de KNLTB reikte een plaquette uit ter ere van het 100 jarig bestaan.

Dag 2: dag voor de jeugd 

Vrijdag 17 juni werden er voor de jeugd activiteiten door House of Tennis georganiseerd waar tientallen jeugdleden en hun ouders aan deelnamen. Ter afsluiting werd er een hapje en een glaasje gedronken.

Dag 3: reunie en feestavond

Onder een stralende zon vond er op zaterdag 18 juni de reünie plaats. Meer dan 250 oud-leden en leden haalden herinneringen op in een fantastische sfeer. Jaap Pilon haalde herinneringen op over onze huidige lokatie en stond uitvoerig stil bij “wat er niet allemaal gebeurde bij VTC..”. 

ERELEDEN

Onze voorzitter, Ton van de Ridder, benoemde ter gelegenheid van het 100 jarige bestaan nieuwe ereleden. Rick en Marijke van Harn en Ed Klasen werden tot erelid benoemd vanwege hun inzet voor VTC in de meer dan 40 jaar van hun lidmaatschap.

Tussen de reünie en de feestavond werd een zeer uitgebreid en smakelijk buffet gepresenteerd. Geweldig goed verzorgd door Restaurant Mucha. Na het buffet gingen de feestelijkheden rimpelloos over in de feestavond. Een geweldig feest met live-muziek en light show. Tot diep in de nacht werd er gefeest.

Tot slot

Met dank aan onze leden, oudleden, de Club van 100, parkmanager Menno en alle overige mensen die dit feest mogelijk gemaakt hebben kijken wij terug op een geweldige 100-jarige viering van onze prachtige club. 

En zoals Ton van de Ridder al zei: “het is de start van een nieuwe periode met veel uitdagingen maar ook met ongelooflijk veel mogelijkheden voor deze prachtige vereniging met haar geweldige leden

Het organiserende team,

Ed Klasen, Evert Reemst, Ton van de Ridder en Bob van de Scheur.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen