De clubkampioenschappen komen eraan

11 mei 2022


Haal je tennisracket weer uit de tas en betreed de gouden gravelvelden van Veenendaal! Want: De JANZ. – CMC clubkampioenschappen van VTC staan voor de deur! Dat betekent dat we weer kunnen gaan strijden om felbegeerde tennistitels en de beker, en uiteraard doen we dit het liefst met zoveel mogelijk leden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De clubkampioenschappen vinden plaats van 25 juni tot en met 2 juli bij onze club VTC. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, ongeacht je tennisniveau en leeftijd. Er zijn voor elk niveau leuke en uitdagende partijen. Ook ben je welkom om de tenniswedstrijden te komen kijken en om je teamgenoten aan te moedigen.

Een gezellige sfeer is voor ons het allerbelangrijkst!

(NIEUWE) SPONSORS

Over de sponsoring hebben we geen klagen. Dit jaar hebben de veranderexperts van JANZ. (www.janz.nl) en de bedrijfsmakelaars van CMC (www.cmcbedrijfsmakelaars.nl) hun krachten gebundeld. Ze hebben zich als hoofdsponsor aan onze clubkampioenschappen verbonden en maken dit toernooi mede mogelijk.

Daarnaast hebben we ook al gave, nieuw toetredende sponsors gevonden voor de catering in de avonden, bijvoorbeeld Sibbing - www.sibbing.nl - & Bikebear - www.bikebear.nl. Ook doen onze bekende sponsoren, zoals Rijschool RAVO, uiteraard weer mee.

PS: ook een avond sponsoren? Neem contact op met Jannie – [email protected] – voor meer info.)

ALLES OP EEN RIJ:

Je kan elke avond op het terras genieten van de wedstrijden met een hapje en een drankje; een boel gezelligheid dus!
  • De wedstrijduitslagen tellen mee voor de KNLTB-rating, het gaat dus echt ergens om.

  • Alle winnaars ontvangen waardebonnen van leuke winkels uit Veenendaal.

     

Groeten van de VTC Clubkampioenschappen Commissie 2022 Anouke, Mandy, Chris, Carmen en Jannie

 

 

Nieuwscategorieën